torstai 13. joulukuuta 2012

Stephenie Meyer: Bree Tannerin lyhyt elämä

Alkuperäinen nimi: The Short Second Life of Bree Tanner
Kustantaja: WSOY
Sivuja: 238s.

Takakansi: 
”En enää välittänyt siitä, mitä kukakin ajatteli. Minun ei tarvinnut. Olin nyt jumala. Vahvempi, nopeampi, parempi. Kenelläkään muulla ei ollut merkitystä.”

Hän on vastasyntynyt vampyyri. Hän on osa Victorian – Edwardin kostonhimoisen arkkivihollisen – armeijaa, jonka tehtävä on tuhota Cullenit ja Bella.

Bree Tannerin punaisten silmien kautta välittyy nuorten vampyyrien verenhimoinen maailma ja sen pimeät puolet. Breen elämää syventävä tarina kulkee uusien vaarojen ja salaisuuksien kautta Epäilys-romaanista tuttuun unohtumattomaan päätökseen


Mitä mieltä:
Mukavan lyhyt kirja, ikäänkuin välipalaksi nautittu tänään. Tämä kirja ei sisältänyt ollenkaan ylimääräistä jaarittelua mikä olikin virkistävää muihin Twilight kirjoihin verrattuna. Enpä tiedä, oliko tässä nyt niin tavattoman oleellista tietoa Twilightin tarinan kokonaisuuteen nähden, mutta toisaalta kyseisesn sarjan lukemisesta on jo aikaa enkä kovin kirkkaasti noita kirjoja edes muista... minkä lisäksi elokuvat sekoittavat muistikuvia.

Mutta tulipahan luettua, kun kerran olen sen ostanut :)
  


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blogini on ollut aika kauan aikaa tauolla, mutta koitan korjailla tilannetta pikkuhiljaa ja päivitellä luettuja kirjojakin tänne tuonne oikeiden lukukuukausien kohdille... kontrollifriikki täällä morjens, mutta järjestys se olla pitää!

Ei kommentteja: